Bericht versturen
Thuis Nieuws

De kennis van de telescoopaankoop

Certificaat
China Sichuan Tontube Technology Co.,LTD certificaten
China Sichuan Tontube Technology Co.,LTD certificaten
Klantenoverzichten
Goede kwaliteitsproducten, vertrouwde op leverancier!

—— VIctor Osorhan

Eminente productkwaliteit & de dienst! Wij hebben met heel wat bedrijven in Azië gewerkt, vaak de kwaliteit zijn groot maar de mededeling is ook ingewikkeld. In het geval van het Optische Instrument van Shifang Yuantong is de kwaliteit van de producten uitstekend EN de mededeling is opmerkelijke gemakkelijk en snel

—— Matthias Frisch

8x33 éénogige ED gaf opdracht ik tot slechts één als steekproef. Zij verscheepten snel, hadden in voorraad. Het is van goede kwaliteit, zeer scherpe optica, concentreert vlot en snel.

—— Giorgio Pattarini

Zeer hoog - kwaliteitsproduct! De leverancier is aandachtig, kent de zaken en is altijd bereid te helpen. Zeer tevreden met het gehele proces.

—— Ana Silva

Binoculair gezichtsveld 140m/1000m van 8x40 Porro gaf opdracht ik tot één stuk als steekproef, en zij verscheepten onmiddellijk van voorraad. Goed gemaakt zeer stevig product; het prisma wordt opgezet in een wieg binnen de huisvesting. De doelstelling wordt in een nis gezet en beschermd. Het concentreren van wiel is een hard maar nauwkeurig beetje; de ooglenzen zijn stabiel. Goede optica met groene deklagen, prisma's met zwart c

—— Miluccichristen

Ik wilde enkel zeggen DANK U! : -) ^_^You heeft altijd aan al mijn vragen zeer onmiddellijk en met alle details geantwoord die ik heb gevraagd! U werkte met me die verschillende opties aanbieden toen aangewezen: het verschepen de opties, of de opties van de halsriem, of de dozen, u hebben altijd aardig aan me! dank u zo!!!

—— Ann Byrne

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
De kennis van de telescoopaankoop
Laatste bedrijfsnieuws over De kennis van de telescoopaankoop

Ongeveer de vergroting: elke telescoop is duidelijk met de belangrijkste parameters, zoals 8x42-middelen is de macht 8 keer, objectieve lensopening 42mm.
6 keer of minder is over het algemeen lage vergroting, 6-10 keer is middelgrote vergroting, 10 keer of meer is hoge vergroting. Vele mensen denken altijd dat hoger de vergroting beter is, gebruiken sommige fabrikanten ook valse hoge vergroting om consumenten aan te trekken, in feite, een redelijk aantal vergroting de telescoop met het kaliber van de telescoop en de manier van observatie verwant is: het kaliber is groot, kan de vergroting aangewezen hoger zijn. Als steeg ook zeer de aankoop van handbediende observatieverrekijkers, 7-12 keer tussen voldoende, anders hoger de vergroting, kleiner het observatiegebied van mening, donkerder, het observatieeffect in plaats van het dalen, vooral de hoog die tijden door jitter worden bewerkstelligd, zodat de waargenomen scène niet kan worden gestabiliseerd, niet bevorderlijk voor observatie op lange termijn. Wereldberoemde **- telescoop, meestal 7-12 keer, omdat een duidelijke en stabiele weergave het belangrijkst is; als 8 × 22, 8 × 42, 10 × 25, 10 × 42, 7 × 50, 10 × 50, 12 × 50, enz. zijn de gemeenschappelijke specificaties van prima telescopen op het kaliber: groter het kaliber, groter het observatiegebied van mening, helderheid, die voor de observatie van donker en zwak licht, maar groter het kaliber, groter het volume en het gewicht, groter het observatiegebied van mening bevorderlijk is. Groter de opening, groter het volume en het gewicht, kan hoger de kosten, over het algemeen volgens de behoefte tussen 22-50 mm op het gebied van mening worden geselecteerd: het gebied van mening verwijst naar het gebied van mening waarneembaar bij een kilometer, zoals 1000/98mm, verwijst naar de telescoop kan bij een kilometer brede waaier van 98 meters worden waargenomen. De brede verrekijkers van het hoek grote gebied van mening zullen mensen een breed en comfortabel gevoel geven

 

laatste bedrijfsnieuws over De kennis van de telescoopaankoop  0

Het gebruik van telescopen.
I. pas de leerlingsafstand aan
Eerst en vooral, roteert mijn telescoop eyecup systeem, wanneer het gebruiken van eyecup eerst roteert aan hoogst (algemene situatie zo verrichting), als u glazen hebt of in eyecup aan het hoogst roteren nog niet het volledige gebied van mening kan zien of het gebied van mening een donkere schaduw (donkere schaduw) heeft, moet u eyecup aanpassen roteert aan de comfortabelste hoogte van uw glazen.

laatste bedrijfsnieuws over De kennis van de telescoopaankoop  1

II. pas de programmaafstand aan
Verander de afstand tussen de twee buizen van de telescoop tot het linker en juiste gebied van mening een cirkelgebied van mening is. Op dit punt, is de afstand tussen de twee buizen hetzelfde als de afstand tussen de twee leerlingen van het menselijke oog.
III. het concentreren zich
Draai het handwiel van het midden de aanpassingsmechanisme van de telescoop tot het linkeroog het doel kan duidelijk zien. Dan draai het handwiel van de juiste ooglens om het juiste oog ook te maken het doel duidelijk zien.
IV. observatie
Richt ruwweg de telescoop aan het observatiedoel, draai het mechanisme van de centrumaanpassing, kunnen beide ogen het doel tegelijkertijd snel zien. Voor verschillende afstanden van de scène, zolang het omwentelingsmechanisme, u snel kan duidelijk zien.
Nota: Na gebruik, moet de roterende ooglens in de positie worden neergezet en zijn teruggekeerd, anders kan de roterende ooglens wegens achteloosheid worden gebroken.
Wegens de concentrerende functie van de telescoop, zodat niet zou moeten worden gebruikt om de heldere voorwerpen, vooral de zon waar te nemen, die uw telescoop zal beschadigen

laatste bedrijfsnieuws over De kennis van de telescoopaankoop  2

 

Bartijd : 2022-11-02 16:54:23 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Sichuan Tontube Technology Co.,LTD

Contactpersoon: Mrs. Christina Yi

Tel.: 17761309662

Fax: 86-28-89346527

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)