Thuis

Sichuan Tontube Technology Co.,LTD

Bedrijfsprofiel

 

China Sichuan Tontube Technology Co.,LTD Bedrijfsprofiel 0

 

 

China Sichuan Tontube Technology Co.,LTD Bedrijfsprofiel 1

 

Opgezet in 2011 die, was de Technologieco. van Sichuan Tontube, Ltd, geboren voor Arsenaalfabriek voor Militair Doel wordt gediend.

 

 

Wij zijn de belangrijke fabrikant in China dat & geëngageerd aan het verlenen van de Één Dienst van de Eindeoplossing van zich het ontwerpen, het onderzoeken, het ontwikkelen, het produceren, en marketing diverse soorten riflescopes - Waaier en Lange afstand Op korte termijn, Midden, verrekijkers, monoculars wordt gewijd, bevlekkend werkingsgebied, gezoemtelescoop, astronomische telescoop, opticatoebehoren, enz.,

 

Gevestigd in Chengdu - het „Land van Overvloed“, de Technologieco. van Sichuan Tongdudayi, Ltd heeft meer dan 300 werknemers met inbegrip van meer dan 30 onderzoekingenieurs en meer dan 40 QC medewerkers.

China Sichuan Tontube Technology Co.,LTD Bedrijfsprofiel 2

Wij hebben een jaarlijkse outputwaarde over US$20million met jaarlijkse productiecapaciteit van 800.000 eenheden, en de GMP verklaarde manufactory gebiedsdekking rond 3.000 vierkante meters.

China Sichuan Tontube Technology Co.,LTD Bedrijfsprofiel 3

 

Door de meest geavanceerde kerntechnologie wereldwijd van Optisch Instrumentengebied te bezitten, pride wij die als NO.1 opticabedrijf bij opticakwaliteit, goede verkoop, en de uitstekende pre-sales en naverkoopdienst rangschikken!

China Sichuan Tontube Technology Co.,LTD Bedrijfsprofiel 4

 


De overzichtstechnologie, de Opmerkelijke optische prestaties, de Snelle doelaanwinst, het Ergonomische ontwerp en de Onovertroffen kwaliteitshulp ons bedrijf bezetten een belangrijke rol onder wereld-leidende opticaleveranciers in nichemarkt.

 

China Sichuan Tontube Technology Co.,LTD Bedrijfsprofiel 5

 

Onze werknemers overschrijden bij het beheren van mechanische verwerking, smeedstuk, precisieafgietsel, het eindigen, hitteverwerking, optische verwezenlijking, het ontwerpen, weergave en het koudtrekken van multi-met een laag bedekt., enz.,

Wij hebben de privé label/OEM-dienst aan duizenden bedrijven verleend, groot en klein, in de V.S., Europa, Pacific Rim-landen, zoals U.S.A, Canada, het UK, Duitsland enz.,

 

De „kwaliteit is onze cultuur“ - wij zijn over de hele wereld bezig geweest met OEM en ODM de dienst voor bedrijven!

 

China Sichuan Tontube Technology Co.,LTD Bedrijfsprofiel 6

 

Bedrijfvermogen
1) 20 jaar Ervarings & 5 van de Kwaliteitsjaar Garantie
- Met de volledigste productreeks, één van de marktleider voor high-end optisch instrument met inbegrip van riflescopes, verrekijkers en monocular > 20 jaar.
- Aanbieding 5 van de Kwaliteitsjaar Garantie.

2) Optische Instrumentenmodellen
Biedt de uitvoerigste optische instrumentenmodellen (>250-modellen) aan

3) OEM/ODM
Verleent OEM/ODM/Customized-de dienst en >100-merken met inbegrip van 20 beroemde merken gediend

wereld, grote middelgroot en klein. Momenteel, omvatten onze die partners door elk continent worden gevestigd, dat rond 100 merken ontwikkelt, 30 beroemde merken - Ontdekking, Vector, Marcool, Visionking, Nikula, Bresser, enz.,

China Sichuan Tontube Technology Co.,LTD Bedrijfsprofiel 7

De „ononderbroken Technologieinnovatie & de Nieuwe Producten R&D zijn onze concepten“ - enkel aangezien de aard nooit aan een stilstand en constant veranderingen komt, streeft ons bedrijf altijd met een onophoudelijke nieuwsgierigheid en een gestage hartstocht ernaar om nieuwe normen met technische innovaties, verhogingsassortiment te bepalen en dringt bij het ontwikkelen van nieuwe producten aan elke maand.

 

 

De Technologieco. van Sichuan Tontube, Ltd heet over de hele wereld klanten van welkom. Wij worden oprecht toegewijd aan partnering met u en toelatend u om win-win situatie na te streven.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

1997, de stichter van het bedrijf die de militaire fabriek verliet, begon makend burgerlijke telescopen.

 

1999, Opgeleid door Tanwanese ingenieurs om de productie van telescoop te leren.

 

2011, Opgezet de Technologieco. van Sichuan Tontube, Ltd, gespecialiseerd in optische instrumenten 20+-jaren.

 

2012, begon officieel internationale handel, OEM/ODM voor 2 belangrijke Amerikaanse naammerken.

 

2016, afdeling van de Opstellings de internationale handel, R&D-afdeling, gaf de eerste verrekijkers met onafhankelijke IPR uit.

 

2018, de afdeling van Opstellingsfinanciën, kopende afdeling, pakhuisafdeling, bereikte de jaarlijkse productiecapaciteit 200,000PCS, en het jaarlijkse de uitvoervolume bereikte 20 miljoen RMB.

 

2019, de Gevestigde beleidsdienst en de E-commercedienst, raffineerden verder commerciële afdeling aan verrichtingsteam en het verkoopteam, begon one-stop diensten voor klanten over de hele wereld te verlenen.

 

Oprichtend fatory twee ISO9001 - Shifang-Optisch het Instrumentenco. van Stadsyuantong, Ltd en Foto-elektrisch die Co. van Xiangyang Youbo, Ltd, met een workshop van de hogere normvorm, een productr&d laboratorium en stofvrije workshop, jaarlijks productiecapaciteitbereik 500,000units wordt uitgerust.

 

2021, is Beïnvloed door globale epidemie de off-line tentoonstellingen geannuleerd. Stijgende investering op online B2B-platform en bevorderend Foto-elektrisch Co. van Xiangyang Youbo, Ltd van ISO9001-norm aan high-tech onderneming.

 

Verder integrerend de leveringsketen middelen van de behulpzame fabrieken, overschreed de de uitvoerverkoop 100 miljoen yuans, werd een zeer belangrijke de uitvoeronderneming in Deyang, Sichuan en publiceerde de collectieve propaganda in de lokale officiële krant.

 

2022, zullen wij klanten van rendabele producten en hogere waarde voor klanten blijven voorzien.

 

De „kwaliteit is onze cultuur“ - wij zijn over de hele wereld bezig geweest met OEM en ODM de dienst voor bedrijven, grote middelgroot en klein. Momenteel, omvatten onze die partners door elk continent worden gevestigd, die rond 100 merken ontwikkelen, 30 beroemde merken.

 

De „ononderbroken Technologieinnovatie & de Nieuwe Producten R&D zijn onze concepten“ - enkel aangezien de aard nooit aan een stilstand en constant veranderingen komt, streeft ons bedrijf altijd met een onophoudelijke nieuwsgierigheid en een gestage hartstocht ernaar om nieuwe normen met technische innovaties, verhogingsassortiment te bepalen en dringt bij het ontwikkelen van nieuwe producten aan elke maand.

 

De „tijd is Gouden is onze Waarde“ - de Tijd is waardevol voor u en ons! Wij koesteren elke ogenblik en minuut om de beste dienst voor u te verlenen en wij doen ons uiterste productie beëindigen voor u voor tijd.

 

Door de constante inspanningen van 20 jaar, hebben wij grote populariteit in de wereldmarkt bereikt en aan het pogen vele jaren vooruit verdergegaan! Wij hopen cordially om permanent, regelmatig en behulpzaam vennootschap met u te vestigen!

Sichuan Tontube Technology Co.,LTD
Sichuan Tontube Technology Co.,LTD
Sichuan Tontube Technology Co.,LTD
Sichuan Tontube Technology Co.,LTD
Sichuan Tontube Technology Co.,LTD
Sichuan Tontube Technology Co.,LTD
Sichuan Tontube Technology Co.,LTD
1 2 3 4 5 6 7
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Importeur

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : SECOZOOM; HOLLYVIEW; TONTUBE

Aantal werknemers : 300~400

Jaarlijkse omzet : 20000000-30000000

Opgericht Jaar : 2011

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Sichuan Tontube Technology Co.,LTD Certificaten China Sichuan Tontube Technology Co.,LTD Certificaten China Sichuan Tontube Technology Co.,LTD Certificaten China Sichuan Tontube Technology Co.,LTD Certificaten