Thuis Nieuws

Geweerwerkingsgebied FFP versus SFP

Certificaat
China Sichuan Tontube Technology Co.,LTD certificaten
China Sichuan Tontube Technology Co.,LTD certificaten
Klantenoverzichten
Goede kwaliteitsproducten, vertrouwde op leverancier!

—— VIctor Osorhan

Eminente productkwaliteit & de dienst! Wij hebben met heel wat bedrijven in Azië gewerkt, vaak de kwaliteit zijn groot maar de mededeling is ook ingewikkeld. In het geval van het Optische Instrument van Shifang Yuantong is de kwaliteit van de producten uitstekend EN de mededeling is opmerkelijke gemakkelijk en snel

—— Matthias Frisch

8x33 éénogige ED gaf opdracht ik tot slechts één als steekproef. Zij verscheepten snel, hadden in voorraad. Het is van goede kwaliteit, zeer scherpe optica, concentreert vlot en snel.

—— Giorgio Pattarini

Zeer hoog - kwaliteitsproduct! De leverancier is aandachtig, kent de zaken en is altijd bereid te helpen. Zeer tevreden met het gehele proces.

—— Ana Silva

Binoculair gezichtsveld 140m/1000m van 8x40 Porro gaf opdracht ik tot één stuk als steekproef, en zij verscheepten onmiddellijk van voorraad. Goed gemaakt zeer stevig product; het prisma wordt opgezet in een wieg binnen de huisvesting. De doelstelling wordt in een nis gezet en beschermd. Het concentreren van wiel is een hard maar nauwkeurig beetje; de ooglenzen zijn stabiel. Goede optica met groene deklagen, prisma's met zwart c

—— Miluccichristen

Ik wilde enkel zeggen DANK U! : -) ^_^You heeft altijd aan al mijn vragen zeer onmiddellijk en met alle details geantwoord die ik heb gevraagd! U werkte met me die verschillende opties aanbieden toen aangewezen: het verschepen de opties, of de opties van de halsriem, of de dozen, u hebben altijd aardig aan me! dank u zo!!!

—— Ann Byrne

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Geweerwerkingsgebied FFP versus SFP
Laatste bedrijfsnieuws over Geweerwerkingsgebied FFP versus SFP

Het eerste brandpuntsvliegtuig (FFP) tussen de objectieve lens en de positieve lens is ook het tweede brandpuntsvliegtuig (SFP) tussen de positieve lens en de ooglens. Voor deze twee brandpuntsvliegtuigen, kan het doelbeeld volkomen met het het merken beeld samenvallen zonder wordt beïnvloed door parallax.

 

 

Het grootste verschil van Riflescope tussen de twee brandpuntsvliegtuigen is dat FFP voor het het overdrijven en het aanpassen deel van het gezicht is, terwijl SFP achter het het overdrijven en het aanpassen deel is. D.w.z., samen zal FFP die beeld en doelbeeld merken worden overdreven, terwijl SFP die beeld merken niet zal. Wanneer het veranderen van de vergroting, FFP-is merken gesynchroniseerd met het doel, en de schaal op het merken kan dezelfde hoekmeting altijd handhaven geen kwestie het 5 keer, 15 keer of 25 keer is; terwijl SFP-het merken de nauwkeurige hoek bij een gespecificeerde vergroting (plaatsen vele fabrikanten het nu vaak bij 10 keer voor gemak) kan slechts meten. Eens veranderend de vergroting, moet het zich op de te verbeteren omzettingsformule baseren.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Geweerwerkingsgebied FFP versus SFP  0

 

 

 

Hoewel FFP die ontwerp merken veel beter is dan het SFP-ontwerp, zijn de kosten veel hoger. Daarom slechts high-end zullen de modellen van gezicht het FFP-ontwerp in de markt gebruiken. Voorts FFP-zal het merken te dik worden of zal ook na synchroon vergroot het zijn verdunnen, die het streven kan beïnvloeden. Als wij het gediplomeerde merken of geen vaste veelvoudige collimator gebruiken, dan FFP-heeft het ontwerp geen voordeel.

 

laatste bedrijfsnieuws over Geweerwerkingsgebied FFP versus SFP  1

 

Het schieten in laag licht (zoals de jacht van dieren die slechts uit tijdens de korte periode van dageraad en avond) komen of met te sterk licht als achtergrond komt vaak voor wanneer het contrast te donker is om het merken te zien. om deze situatie te behandelen, zullen sommige gezichtsglazen de functie van „dradenkruisverlichting“, d.w.z., om een extra lichtbron te plaatsen om de het merken lijn te bestralen om het weerspiegelende bedrag te verhogen hebben. Het het merken verlichtingsontwerp kan of licht van de buitenkant met optische vezel of door radio-isotoop (gewoonlijk tritium) zijn. Nochtans, de meeste riflescope producten op de markt nog op batterijen ertoe gebracht gebruiken om lichtbron te verstrekken.

 

 

Bartijd : 2021-03-26 15:48:01 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Sichuan Tontube Technology Co.,LTD

Contactpersoon: Miss. Allie Nie

Tel.: 18215595193

Fax: 86-28-89346527

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)